STK "Kotor Varoš" : Mislimo na budućnost

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.04.2018. 08:50

Trener omladinskih selekcija STK ´Kotor Varoš´ i igrač ovog kluba Oliver Đurić učestvovao je protekle sedmice na sedmodnevnom seminaru za trenere u organizaciji STS Republike Srpske i ETPA koji je održan u Prijedoru.

Predavač na seminaru je bio tehnički menadžer ETPA Roman Pleše. Planirano je da se u mjesecu avgustu ove godine održi i drugi seminar za trenere na kojem će učešće uzeti predstavnici STK "Kotor Varoš".

"Želja kluba je da u skorijoj budućnosti Kotor Varoš dobije i prvog školovanog trenera u stonom tenisu čime bi se osigurao kvalitetniji rad na treninzima i bolji rezultati na takmičenjima" - istakli su u upravi STK "Kotor Varoš".

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…