Saša Kučuk prvi na “Policijadi 2018”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.04.2018. 08:17

Saša Kučuk iz Policijske stanice Kotor Varoš. osvojio je na “Policijadi 2018” prvo mjesto i u pojedinačnoj i u ekipnoj konkurenciji.

Kotorvaroški džudista iako je završio profesionalnu karijeru, bez problema je odbranio titulu osvojenu prošle godine. Saša Kučuk u slobodno vrijeme i dalje povremeno trenira sa Džudo klubom Mladost iz Kotor Varoša i pomaže treneru Sejdi Tataru.

– Zadovoljan sam onim što sam pokazao na tatamiju i odbranjenom titulom. Konkurencija je bila jaka jer se radi uglavnom o rivalima koji su se kao i ja profesionalno bavili ovim sportom, rekao je Kučuk.

“Policijada” je održana u Banjaluci, a na tradicionalnim sportskim igrama radnika Ministarstva unutrašnjih poslova RS nastupilo je 620 takmičara u sedam sportskih disciplina – krosu, streljaštvu, malom fudbalu, basketu, odbojci, džudu i plivanju.

Na “Policijadi” su učestvovali pripadnici svih policijskih uprava, uprava u sklopu sjedišta MUP-a i Specijalne antiterorističke jedinice.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…