Sakan na čelu Privrednog savjeta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.03.2017. 08:24

Članovi Privrednog savjeta su na sastaku za novog predsjednika ovog tijela izabrali aktuelnog načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana, koji je na toj funkciji zamijenio svog prethodnika Dalibora Vučanovića.

Analizirani su zaključci sa prethodnog sastanka privrednog savjeta i nakon toga privrednici su iznijeli određen broj problema sa kojima se susreću i na koji način je neophodno da se oni u što kraćem roku otklone.

Članovi Privrednog savjeta su složni u ocjeni da je potrebno izmijeniti Poslovnik o radu kako bi članovi ovog tijela bili predstavnici preduzeća i institucija, a ne osobe koje su trenutno na odgovarajućim funkcijama.

Privrednici će moći putem maila predlagati tačke dnevnog reda na narednim sjednicama, a svima njima, kao i članovima Privrednog savjeta, će biti dostavljen Poslovnik o radu.

Zaključak je i da se u naredna tri mjeseca uradi izmjena odluka o opštinskim administrativnim taksama u oblasti gradnje i odluka o naknadama za urbanističku saglasnost.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…