Sakan uputio čestitku županu Kranja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.12.2017. 15:45

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan uputio je čestitku županu Kranja Boštjanu Trilaru, njegovim saradnicima i svim građanima Kranja povodom 3. decembra – Dana opštine.

Poštovani gospodine Trilar,

Povodom 3. decembra – Dana opštine, Vama i vašim saradnicima, svim građanima Kranja upućujem srdačne čestitke i dobre želјe za napredak opštine.

Možemo biti ponosni na 42 godine uspješne saradnje i bratskih odnosa koje njegujemo na obostrano zadovolјstvo.

Neizmjerno smo Vam zahvalni na pruženoj pomoći tokom majskih poplava 2014. godine, kada ste pokazali humanost i pružili nesebičnu podršku.

Iskreno se nadam da ćemo u narednom periodu zajedničkim naporima i razmjenom iskustava održati dobru saradnju jačanjem veza u oblasti privrede, sporta i kulture.

Grad Kranj je poznat po dobroj praksi u korištenju pretpristupnih fondova i svega dobrog što donosi Evropska Unija, a zahvalјujući realizaciji brojnih projekata i aktivnosti postali ste odlična destinacija za investitore i turiste.

Budući da su rad i zapošlјavanje osnovni preduslov svake lokalne zajednice i bolјi život njenih stanovnika, želim Vam u to ime mnogo uspjeha u dalјem radu.

U želјi da nastavite sa realizacijom planiranih aktivnosti, u svoje ime i u ime građana bratske opštine Kotor Varoš (Republika Srpska), srdačno Vam čestitam 3. decembar, Dan opštine Kranj.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…