Sakan: Nastaviti sa njegovanjem obicaja i tradicije

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.04.2018. 11:12

Nacelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan primio je danas delegaciju Zavicajnog udruženja „Kruševo Brdo“ na čelu sa predsjednikom udruženja Jerkom Marićem.

„Udruženju želim da nastave sa uspješnim radom i da cuvaju obicaje i tradiciju. Znam da nije realno da se vrate u Kruševo Brdo ali potrebno je da se okupljaju i posjećuju svoj zavičaj“, rekao je Sakan.

Predsjednik Udruženja Jerko Marić izrazio je zadovoljstvo na organizovanom prijemu u kabinetu načelnika opštine i zahvalio se na dosadašnjoj podršci.

„Udruženje je napravilo plan aktivnosti za ovu godinu, sa naglaskom na tradicionalno okupljanje ljudi porijeklom iz Kruševa Brda, koji su za vrijeme ili neposredno poslije rata otišli u Vojvodinu“, poručio je Marić i pozvao opštinsko rukovodstvo na ovu izuzetno posjećenu manifestaciju.

Svi su se složili u ocjeni da je oчuvanje običaja i tradicije neophodno prenijeti na mlade, kao i da ce saradnja biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…