Sanacija kotorvaroškog gradskog kupališta „Bjeline“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.07.2018. 08:03

Javno preduzeće ”Vode” Republike Srpske, na čijem se čelu nalazi Milan Kikić, visoki funkcioner DNS-a, obezbijedilo je novac za sanaciju kotorvaroškog gradskog kupališta „Bjeline“, koje je značajno devastirano nakon majskih poplava 2014. godine.

Radovi će, nakon završetka tenderske procedure, najvjerovatnije, početi krajem avgusta ili početkom septembra.

Ova investicija odobrena je nakon posjete Milana Kikića Opštinskom odboru DNS-a Kotor Varoš i kotorvaroškoj opštinskoj upravi od koje je zatraženo da pripremi potrebnu projektnu dokumentaciju.

Iz kotorvaroškog DNS-a je saopšteno da će i u narednom period činiti sve kako bi Kotor Varoš bio prepoznatljiv po investicionim ciklusima.

Naglašeno je da se zahvaljujući kadrovima DNS-a u Ministarstvu saobraćaja i veza RS, JP ’’Putevi RS’’ i zalaganju OO DNS Kotor Varoš privodi kraju modernizacija puta Kotor Varoš – Kneževo.

Izvor: GlasKotorVarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…