Saobrćajna nesreća u Podbrđu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.02.2017. 22:26

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u Podbrđu povrijeđene su četiri osobe. Automobil “pežo 406” je sletio sa puta i zakucao se u propust u pravcu Banja Luke. Jedna od četiri osobe koje su večeras povrijeđene u saobraćajnoj nesreći je preminula od zadobijenih povreda, a radi se o baki, potvrđeno je u policiji.

Uviđaj na mjestu nesreće je u toku i saobraćaj se na tom pravcu odvija usporeno. Prema nezvaničnim informacijama u automobilu su bili supružnici  Trivunović, njihovo maloljetno dijete i baka, a svi su odvezeni kako bi im bila ukazana pomoć. Automobil je od siline udara uništen pa je policija zatražila i pomoć vatrogasaca koji su takođe intervenisali kako bi se bezbijedno izvukli povrijeđeni.

Iako su svi sa mjesta nesreće odvezeni kako bi im bila ukazana pomoć u bolnici, ljekari nisu uspjeli da spasu život žene.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…