Sarajevo: Delegacija iz Kotor Varoša na božićnom prijemu kod srpskog člana Predsjedništva BiH

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.01.2018. 14:31

Prijemu povodom pravoslavnog Božića, koji je srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić organizovao u zgradi Predsjedništva BiH, prisustvovala je i delegacija iz Kotor Varoša, u kojoj je predvodio načelnik opštine Zdenko Sakan.

Delegaciju iz Kotor Varoša dočekao je u Sarajevu  savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Velimir Sakan.

Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je povodom predstojećeg pravoslavnog Božića da svi u BiH treba da budu bolji ljudi, da se suzdržavaju od sukoba, pokazuju mnogo više tolerancije i ljubavi, kako bi svima bilo bolje.

“Božić je praznik koji promoviše dvije ključne vrijednosti – ljubav i mir, što nam u ovim vremenima posebno treba. Ljubav, da bismo razumjeli druge i drugačije, a mir da bismo zajedno napredovali”, rekao je Ivanić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…