Sastanak sa predstavnikom GOLD projekta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.03.2016. 15:19

Predstavnici opštinskog tima za BFC sertifikaciju održali su danas sastanak sa predstavnikom GOLD projekta Željkom Knežević, stručnjakom za lokalni ekonomski razvoj.

Razgovarano je o spremnosti opštine Kotor Varoš za ovakav proces, a tokom sastanka se konkretno prošlo kroz kriterije i podkriterije, koje je potrebno ispuniti u procesu sertifikacije.

Nakon prvog sastanka, slijedi dokumentovanje svih procesa u skladu sa kriterijima koji će biti dostavljeni verifikacionoj komisiji na ocjenu.
Program sertifikacije povoljnog poslovnog okruženja je namjenjen gradovima i opštinama, koji imaju odgovorajuće kapacitete, strateški su opredijeljene da unaprijede privredni ambijent, privuku investicije i podstaknu razvoj lokalne ekonomije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…