Sedam džudo medalja sa Vitez open-a 2016

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.12.2016. 09:49

Premijerni nastup na džudo turniru „Vitez open 2016“, 12 džudista i džudistkinja kotorvaroške Mladosti obilježilo je proteklog vikenda sa osvajanjem sedam odličja, u konkurenciji 32 kluba iz regiona. Zlatom se u kategoriji starijih dječaka u kategorji do 73 kg okitio Milan Tešić.

Srebrne medalje osvojile su naše djevojke Selena Varošić i Sara Marić u kategorijama kadetkinja i starijih djevojčica. Bronzane medalje zasijale su oko vrata Dajane Dragojević, Darije Danilović, Anastasije Milić i Vladana Trkulje.

„Zadovoljan sam sa nastupom i ostvarenim rezultatima naših takmičara na ovom turniru. Zbog povreda i bolesti dio naših kvalitetnih takmičara nije uzeo učešće na ovom turniru, a da jeste zabilježili bismo još bolji rezultat“, rekao je Sejdo Tatar, trener u DžK „Mladost“ Kotor Varoš.

Ovaj turnir mlađih uzrasnih kategorija uspješno je organizovao DžK „Vitez“.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…