Sedam medalja za kotorvaroške karatiste

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.04.2017. 11:59

Na međunarodnom turniru “Banjaluka open 2017” koji je okupio oko 500 karatista iz BiH, Srbije i Hrvatske, članovi Karate kluba ´Ipon´ iz Kotor Varoša osvojili su pet medalja u pojedinačnoj i dvije medalje u ekipnoj konkurenciji.

Andrej Trifunović je postigao najbolji rezultat i osvojio drugo mjesto.

Marija Župljanin i Nataša Simunović u ženskoj konkurenciji i Dejan Tomić i Milan Gajanin u muškoj konkurenciji zauzeli su treća mjesta.

U ekipnim borbama pa su djevojke bile uspješnije pa su Sandra Tepić, Rajna Jotanović i Nataša Simunović osvojile drugo mjesto, dok je muška ekipa koju su činili Milan Gajanin, Igor Žderić, Nebojša Tepić i Nikola Malijević osvojila je treće mjesto.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…