Selena Varošić šampionka Republike Srpske

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.04.2018. 08:49

Džudistkinja kotorvaroške Mladosti Selena Varošić postala je šampionka RS u konkurenciji juniorki na prvenstvu za juniore i starije pionire održanom u Prijedoru.

Mladost se sa šampionata vratila sa pet medalja, a najbolji rezultat ostvarili su juniorke i zauzele drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji. Tome su doprinijele Sara Marić osvojenom srebrnom medaljom i Olja Čupić, koja je bila bronzana.

Preostala dva odličja osvojili su stariji pioniri Darija Danilović i Vladan Trkulja, koji su zauzeli treće mjesto.

Mladost je u Prijedoru nastupila sa 12 takmičara – pet juniora i sedam starijih pionira. Na šampionatu su učestvovala 32 kluba sa više od 250 takmičara.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…