Selena Varošić i Stefan Pejaković eliminisani na Evropskom kupu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.03.2018. 08:30

Džudisti Mladosti iz Kotor Varoša Selena Varošić i Stefan Pejaković eliminisani su u prvoj rundi Evropskog kupa za juniore u Sarajevu. Bolja od Varošićeve bila je Minel Akdeniz iz Turske, dok je Pejaković poražen od Slavena Čađenovića iz Crne Gore.

Učešće na jednom od najjačih takmičenja u njihovim dosadašnjim karijerama bila je odlična prilika da najbolja sportistkinja i najbolji mladi sportista Kotor Varoša u prošloj godini steknu neophodno iskustvo na evropskoj sceni, koje će im višestruko koristiti kako bi se što bolje pripremili za naredna takmičenja.

Varošićeva je po prvi put učestvovala na Evropskom kupu, dok je Pejaković za rivale imao mnogo starije borce s obzirom na to da je još kadet.

Na Evropskom kupu nastupilo je 293 takmičara iz 17 zemalja sa dva kontinenta. Varošićeva je nastupila u kategoriji do 63, a Pejaković iznad 100 kilograma.

IZVOR: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…