Sergej Molčanov pobjednik sedmog aprilskog šahovskog turnira

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.04.2016. 11:05

Na sedmom aprilskom šahovskom turniru za pobjednika je proglašen Sergej Molčanov (ŠK “Kotor Varoš“) sa 6,5 poena. Drugo mjesto je sa 6,0 poena osvojio Zoran Đurić (ŠK „Kneževo“), a treće Zlatko Kragić (ŠK“Kotor Varoš“), takođe 6,0 poena.

Tradicionalni turnir je organizovao ŠK „Kotor Varoš“ povodom 24. aprila – Dana opštine. Pokrovitelj turnira je bila opština Kotor Varoš, a domaćin SŠC „Nikola Tesla“. Na turniru je učestvovalo 24 takmičara iz Kotor Varoša i Kneževa.

Predsjednik upravnog odbora ŠK „Kotor Varoš“ Ranko Gavranić uručio je najuspješnijim učesnicima od prvog do trećeg mjesta nagrade i diplome, a pobjedniku i pehar.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…