Skijalište ´Srebrenik´ Kneževo počinje sa radom

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.01.2017. 19:07

Od nedjelje 15. januara 2017. počinje sa radom skijalište ´Srebrenik´ u Kneževu (Golo Brdo). Radno vrijeme skijališta je od 10 do 16 časova.

Kako nam je saopšteno, put do skijališta je čist a uslovi za skijanje su idealni. 
Pripremljene staze idealne su za skijaše početnike i djecu, ali i za sve ljubitelje prelijepe zimske idile. 

Ski-centar "Srebrenik" nalazi se na nadmorskoj visini od 1.250 metara i udaljen je četiri kilometra od centra grada. Centar se sastoji od crvene - 800 metara, plave - 950 metara i dječje staze čija dužina je 300 metara. 

Staze opslužuje ski lift (tanjir) kapaciteta 900 skijaša/sat.

Na vrhu staze nalazi se restoran sa domaćom kuhinjom koja se bazira na zdravoj hrani proizvedenoj na ovim prostirama, uređen u etno ambijentu. Na spratu ovog objekta nalaze se četiri četvorokrevetne sobe sa WC-om i centralnim grijanjem. Na dnu staze nalazi se caffe bar takođe uređen u etno stilu.  

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…