Služena liturgija povodom krsne slave opštine Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 31.10.2017. 13:02

U Hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Kotor Varošu danas je služena liturgija povodom krsne slave opštine - Svetog apostola i jevanđeliste Luke u prisustvu velikog broja vjernika, a potom obavljen slavski obred.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan rekao je na slavskoj svečanosti da je opštinska uprava uspjela da obezbijedi povoljan ambijent za domaće i strane investitore, uz stalno povećanje broja zaposlenih u privredi. 

"U periodu između dvije slave nastojali smo da Kotor Varoš bude prepoznatljiv u svim oblastima privrednog i društvenog razvoja. Jedan broj projekata smo realizovali, a neke planiramo da završimo do kraja godine", istakao je Sakan. 

On je čestitao krsnu slavu opštine svim građanima sa željom da Kotor Varoš bude još bolja sredina za život. 

Povodom krsne slave Svetog apostola i jevanđeliste Luke načelniku opštine čestitke su uputili predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović i ministar uprave i lokalne samouprave Srpske Lejla Rešić. 

Osim radnika administrativne službe, lokalnih privrednika, zvanica iz javnog, političkog i kulturnog života opštine, obilježavanju krsne slave prisustvuje i delegacija bratske opštine Paraćin. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…