Smjene u “Bobasu”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.01.2017. 14:07

Skupština akcionara preduzeća “Bobas” smijenila je dosadašnji Nadzorni odbor u kojem su u ime opštine kao većinskog vlasnika bili Milka Jurić i Una Čizmić. Opštinski kapital privremeno će zastupati Tanja Žutić i Milan Bašić, dok putem konkursa ne budu izabrani stalni članovi tog tijela. Male akcionare će predstavljati Dragoljub Mirković umijesto Predraga Tešića. Na čelo Skupštine akcionara preduzeća “Bobas” imenovan je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan umjesto bivšeg načelnika opštine Dalibora Vučanovića.

Skupština akcionara smijenila je i Privremeni odbor za reviziju i za nove članove imenovala Stojana Stojanovića, Milana Kerezovića i Borišu Jurića.

Nova kadrovska rješenja posljedica su formiranja nove većine u Skupštini opštine Kotor Varoš u kojoj više nije SNSD. Novu skupštinsku većinu formirali su SDS, PDP, SDA, DNS i SP i Hrvatska koalicija Kotor Varoš – HDZ BiH – HNS BiH.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…