Specijalcima ukinuta presuda

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.09.2018. 13:11

Četvorki koja je bila osuđeni na dugogodišnje zatvorske kazne za pljačku na autoputu Banjaluka – Gradiška u kojoj je ukradeno 617.000 KM ukinuta je presuda.

Trojici nekadašnjih specijalaca MUP-a RS Vladanu Maliću i Goranu Parašu iz Banjaluke i Aleksandru Popoviću iz Kotor Varoša, te suvlasniku auto-kuće “Kvatro” iz Banjaluke Olegu Bandi, ponovo će biti suđeno u Okružnom sudu Banjaluka. Odlukom Vrhovnog suda RS, osim ukidanja presude, četvorki je produžen pritvor.

Presudom, koja je ukinuta, bivši specijalci bili su osuđeni na po deset i po godina zatvora, dok je Banda dobio dvije godine manje.

(Nezavisne novine)

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…