Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.03.2018. 11:05

Svim pripadnicama ljepšeg pola KVorum.net želi sretan 8. mart, uz želje da im ovaj dan protekne u dobrom raspoloženju i da ga podijele sa svojim najdražima, uz pažnju, ljubav i poštovanje koje one zaslužuju, ne samo danas, nego svakoga dana u godini.

Međunarodni dan žena, 8.mart, uvijek nas iznova podsjeća na teška vremena u kojima su hrabre i vrijedne žene vodile svoju bitku za dostojanstvo, osnovna ljudska prava i ravnopravnost.

Neka ovogodišnji Dan žena bude dan zahvalnosti za sve dobro kojim su žene obogatile naše živote i svijet u kojemu živimo. Neka to bude i posticaj da više cijenimo i vrednujemo ulogu žene u našem društvu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…