Srednjoškolci obradovali učenike Osnovne škole u Zabrđu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2016. 16:14

Savjet učenika Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Nikola Tesla" danas je u okviru akcije "Jedan slatkiš, jedno dijete" uručio novogodišnje paketiće za učenike prvog, drugog i trećeg razreda područne Osnovne škole "Sveti Sava" u mjesnoj zajednici Zabrđe.

Na ovaj način srednjoškolci su pokazali svoju humanost i spremnost da druge učine srećnim, izmame osmijeh na njihovim licima i uljepšaju im praznike. 

Predsjednik Savjeta učenika SŠC "Nikola Tesla" Sandra Tepić je istakla da je ovo rezultat zajedničke akcije rukovodstva škole i učenika. 

"Vide se radost i osmijeh na licima djece. Ovo je malo, a osmijeh vrijedi puno", rekla je Tepićeva. 

U akciji "Jedan slatkiš, jedno dijete" prikupljena su 54 paketića. Dio je podijeljen mališanima iz Centra za porodicu "Kuća radosti", a učenici Srednjoškolskog centra će sutra posjetiti i djecu iz Osnovne škole "Sveti Sava" u Prisoju.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…