Stamenko Antonić član Upravnog odbora Udruženja rukometnih trenera regije Banja Luka

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.03.2016. 18:17

Održana je Skupština Udruženja rukometnih trenera regije Banja Luka (URTRBL) na kojoj je izabrano novo rukovodstvo i usvojeni planovi razvoja i unapređenja ove organizacije.

Stamenko Antonić, istaknuti kotorvaroški sportski radnik, vrhunski rukometni stručnjak, koji je svojim radom i trudom stvorio velika rukometna imena koja su prve rukometne korake napravili upravo pod njegovom trenerskom palicom u Kotor Varošu a danas igraju možemo slobodno reći širom svijeta, postao je član Upravnog odbora Udruženja rukometnih trenera regije Banja Luka (URTRBL).

Trener Nebojša Starčević je izabran za predsjednika UO URTRBL. UO čine još Dejan Prole, Stamenko Antonić, Jelena Ninkovic Kondić i Dejan Šljivić. Sekretar Udruženja je Milan Šironjić, a predsednik skupštine Mile Šljivić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…