Stana Kuzmić vršilac dužnosti direktora Šumskog gazdinstva ´Vrbanja´ u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.10.2018. 08:20

Za vršioca dužnosti direktora Šumskog gazdinstva ´Vrbanja´ u Kotor Varošu imenovana je Stana Kuzmić, potvrdio je Srni generalni direktor ´Šuma Republike Srpske´ Risto Marić. Ovo imenovanje je uslijedilo nakon što je Daliborka Kerezović Damjanović razriješena sa dužnosti direktora.

On nije želio da oktriva razloge zbog kojih je Kerezović Damjanović razriješena, navodeći "da je više problematičnih situacija dovelo do ove odluke".

Kerezović Damjanović je godinama bila na čelu Šumskog gazdinstva "Vrbanja".

Novoimenovana Kuzmićeva je po zanimanju diplomirani ekonomista, a do sada je bila pomoćnik generalnog sekretara Vlade Republike Srpske.

 

(nezavisne.com)

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…