Stefan Majstorović uspješno operisan

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.05.2016. 07:54

Nakon dvomjesečnog liječenja u banjalučkom Univerzitetsko kliničkom centru i problema koji su nastali sa plućima Stefan Majstorović, petnaestogodišnji dječak iz Kotor Varoša, je upućen na odjeljenje hematologije Instituta za majku i dijete Srbije „Dr.Vukan Čupić“ u Beogradu gdje se nalazi duže od dva mjeseca.

Doktori nisu imali drugog izbora nego da Stefanu odstrane polovinu lijevog plućnog krila. Operacija je prošla uspješno, bolovi su prošli a na Stefanovom licu već se nazire osmjeh. Uskoro se očekuje da Stefan nastavi primati terapije za leukemiju a svi zainteresovani koji žele finansijski pomoći da Stefan dobije adekvatno liječenje mogu to učiniti pozivom na humanitarni broj 1415 i tako donirati jednu konvertibilnu marku.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…