Stonoteniski Klub ”Kotor Varoš” slavi svoj 5. rođendan

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.08.2016. 15:05

Ako gledamo godine postojanja onda smo još u vrtiću, a već sada Klub posjeduje 6 stolova, 6 mrežica, 20 reketova, 15 kompleta dresova, četiri godine smo već članovi Stonoteniskog Saveza Republike Srpske i redovni učesnici njihovih takmičenja. Klub broji oko 20 članova a treninge sa njima održavamo u sklopu Sportske dvorane u našoj Opštini u kojoj nam je takođe obezbjeđena kancelarija potrebna za funkcionisanje Kluba.

Kada sam prije 5 godina došao na ideju da osnujem Stonoteniski Klub u našem gradu iskreno nisam vjerovao da ćemo za tako veoma kratak period uspjeti da ostvarimo toliko toga. Na samom početku nismo imali niti jedne loptice a kamoli stonoteniski sto ali je zato postojala ogromna volja da u našu Opštinu donesemo još jedan odličan sport kojim mogu da se bave kako djeca tako i stariji.

Veliki je broj ljudi, preduzeća, institucija i udruženja koji su nam u ovih pet godina pomagali da bih postigli sve ovo što sad imamo.

Najmanje u ovom trenutku što možemo da uradimo jeste da ih ovim putem spomenemo i zahvalimo za sve ono što su učinili za nas, a to su pre svih opština Kotor Varoš koja finansira sva takmičenja svim sportskim klubovima koji egzistiraju u našoj Opštini, Fondacija Mozaik koja je u samom početku podržala ideju i obezbjedila dva stola, 8 reketova i 100 loptica, Centar za kulturu, sport i informisanje kao veliki prijatelj koji nam je u samim početcima obezbjedio prostoriju za treniranje, Doo ''Kvimpeks'' i gospodin Miljanović Pristajko koji je finansirao nabavku određene stonoteniske opreme potrebene za treniranje, Raiffeisen BANK-a koja je obezbjedila našim članovima prve klubske dresove u kojima i danas nastupamo, Osnovna Škola ''Sveti Sava'' kao i Srednjoškolski Centar ''Nikola Tesla'' koji su nam u početcima pozajmljivali stolove i prostor potrebne za organizaciju takmičenja kao i mogi pojedinci koji su dali nemjerljiv doprinos našem odrastanju.


Presjednik Kluba Žarić Dragan

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…