Stonoteniski klub Kotor Varoš na Prvenstvu RS za kadete bez pobjede

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.10.2016. 21:04

Stonoteniski klub Kotor Varoš nastupio je na Prvenstvu RS za kadete koje je održano u Bijeljini. Našu ekipu činili su Oliver Đurić, Ognjen Đurić i Jovan Kalamanda, a nastup su okončali u grupnoj fazi takmičenja.

– Iako smo doživjeli dva poraza u grupi i tu završili takmičenje, naši takmičari su pokazali solidnu igru i možemo biti zadovoljni nastupom – riječi su trenera Stonoteniskog kluba Kotor Varoš Dragana Žarića.

Kotorvarošani su poraženi od STK "Banjaluka" (3:1) i STK "Perućica" identičnim rezultatom iako su pri rezultatu 2:1 za stonotenisere iz Foče imali tri meč loptice koje nisu iskoristili i tako izgubili šansu da prođu dalje i uključe su u borbu za medalje.

Naš klub u sljedeću nedjelju očekuje nastup na drugom turnusu Prve lige RS za seniore. Na otvaranju lige prošlog vikenda naši stonoteniseri su zauzeli treće mjesto iza banjalučkog Spina i domaćina prvog turnusa STK Prijedor. Za ekipu Kotor Varoša nastupili su Mladen Nikolić, Mladen Tepić i Stefan Marković.

– Na drugom turnusu ćemo dati sve od sebe da odbranimo za sada veoma dobru poziciju. Pored seniora dan prije nastupiće naši mlađi kadeti od kojih se očekuje mnogo – istakao je Žarić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…