Stranački aktivan vikend u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.12.2017. 08:55

Opštinski odbor SDS-a Kotor Varoš formirao je u nedjelju 10.12.2017. izborni štab, dok su istog dana mladi socijalisti u Kotor Varošu izabrali novo rukovodstvo

"Srpska demokratska stranka je formirala Glavni izborni štab na čijem čelu se nalazi ministar Dragan Mektić a naša obaveza je da formiramo opštinski izborni štab u okviru priprema za predstojeće parlamentarne izbore" - izjavio je Nedeljko Glamočak, predsjednik opštinskog odbora SDS-a.

"Kampanja polako počinje te da je pažljivo isplanirana tako da rezultat neće izostati. Ono što je novina u odnosu na prethodne kampanje je da će biti formirani timovi kao pomoćna tijela opštinskom izbornom štabu sa preciznim zadacima" - rekao je Mladen Trivunović, potpredsjednik Opštinskog odbora SDS-a i zamjenik načelnika opštine Kotor Varoš pročitavši prijedlog članova opštinskog izbornog štaba i kordinatora timova koji je jednoglasno usvojen.

Socijalistička partija iz Kotor Varoša imala je isti dan svoje aktivnosti. Za predsjednika mladih socijalista u nedjelju je izabran Daniel Pešević.  Za potpredsjednicu Aktiva mladih izabrana je Dejana Ristić, a za sekretara Ognjen Đekanović. 

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Kotor Varoš Predrag Tešić čestitao je novoizabranom rukovodstvu Aktiva mladih i izrazio očekivanje da će nastaviti da doprinose jačanju stranke.

– Mladi su snaga socijalista, a koliko vjerujemo u njih pokazali su prošlogodišnji lokalni izbori i naša lista za Skupštinu opštine Kotor Varoš, koja je bila ubjedljivo najmlađa i najobrazovanija – rekao je Tešić poslije obavljenih izbora.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…