Sudar u Vrbanji, četvoro povrijeđeno, saobraćaj normalizovan

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2016. 19:42

Saobraćaj na putu Kotor Varoš-Banjaluka bio je potpuno obustavljen zbog nesreće koja se dogodila u naselju Zeleni vir, ali je oko 18 časova ponovo uspostavljen. U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u banjalučkom naselju Vrbanja, povrijeđena su četiri lica, rekla je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

U nesreći učestovali “fijat punto” koji je vozila D. S. (38) iz Čelinca i “mercedes” za čijim volanom je bila L. Ć. (18) iz Kotor Varoša. Povrijeđena je žena koja je vozila “fijat punto”, te saputnici u “mercedesu” M. Ć. (18), Z. Ć. (17) i S. Ć. (49) iz Kotor Varoša. Povrijeđeni su zbrinuti u Univerizetskom kliničkom centru Banjaluka.

"Tim putem formirala se velika kolona vozila, u kojoj već duže vrijeme stojim", rekao je jedan od vozača koji se našao na tom pravcu.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…