Sudijska trojka se nije pojavila na utakmici!?

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.03.2017. 11:32

Utakmica 18. kola na regionalnom Zapadu između Mladosti i Naprijeda, koja je trebala biti na programu u subotu 25. marta u 15 časova u Kotor Varošu, nije odigrana!

Razlog, sudijska trojka se nije pojavila na utakmici!? Iako su igrači obje ekipe bili na centru, delegat susreta Petar Krajišnik mogao je samo konstatovati da nema ko voditi ovaj meč i nakon 15 minuta poslao je igrače u svlačionicu.

Inače, ovaj meč trebala je voditi sudijska trojka na čelu sa Bojanom Aničićem iz Laktaša, te banjalučkim dvojcem Slavenom Jelićem i Igorom Balaćem.

Da li je došlo do kakvog previda, niko nije mogao sa sigurnošću reći, jer ovaj meč bio je najavljen za dan kasnije, ali i uredno prijavljen kao i akteri meča da se pomjera za subotu, umjesto nedjelje.

Na tribinama je bilo i više od 150 gledalaca, koji su očekivali fudbalsku predstavu, ali nje na žalost nije bilo.

Utakmica koja nije odigrana imala je ipak humanitarni karakter jer su se skupljali prilozi za lijecenje Sofije Mićević

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…