Suspendovani trener i trojica futsalera KMF „ Kotor Varoš“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.02.2018. 15:37

Zbog prekida utakmice jesenjeg dijela Prve futsal lige RS, koja se na Palama igrala protiv domaće Jahorine, trener i trojica igrača KMF „Kotor Varoš“ su dobila suspenzije od strane dusciplinskih organa Fudbalskog saveza RS.

Trener Kotorvarošana Vladan Đekanović i kapiten ekipe Miroslav Nedić suspendovani su na mjesec dana, dok su Dragan Verić i Slađenko Janković dobili suspenzije do 16, odnosno 18. februara.

Utakmica protiv Jahorine je odigrana 17. decembra 2017. godine i prekinuta je u 32. minutu, kada su naši futsaleri zbog uvreda koje su pretrpjeli od strane glavnog sudije ovog meča, napustili teren, a utakmica je registrovana rezultatom 6:1 za domaćina.

Zbog suspenzije naš trener i kažnjeni igrači nisu bili akteri utakmice Kupa RS koja je igrana protiv KMF „Jošavka“, a koju je naš tim rješio u svoju korist rezultatom 5:1.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…