Svečanom akademijom obilježen Dan opštine Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.04.2016. 21:06

Svečanom akademijom u kino-sali večeras je obilježen 24. april - Dan opštine Kotor Varoš, u prisustvu brojnih gostiju iz javnog, političkog i kulturnog života Republike Srpske.

Za postignute kolektivne i pojedinačne uspjehe u radu, koji predstavljaju poseban doprinos za razvoj opštine Kotor Varoš, Zlatnim poveljama su odlikovani ljekar Milorad Kuzmić i preduzeće "Sim tehnik" Šibovi. 

Pismenim zahvalnicama nagrađeni su pekara "Obeliks", karatista Nemanja Knežević, direktor preduzeća "Elim" Milenko Marković, Razvojni program UN u BiH /UNDP/ i kriminalistički inspektor Vojo Klječanin. 

U zabavnom dijelu programa nastupio je Ženski kamerni hor "Žubor". 

Nagrade istaknutim pojedincima i kolektivima uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Dalibor Vučanović. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…