Sve spremno za 9. tradicionalnu ”Kotorvarošku kotlićijadu”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.04.2017. 10:38

Povodom Dana opštine Kotor Varoš – 24. aprila u nedjelju, 23. aprila će se na gradskom kupalištu „Bjeline“ održati 9. tradicionalna kotlićijada.

Očekuje se učešće preko 80 ekipa iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije, koje će se takmičiti u pripremanju lovačkog i ribolovačkog kotlića.

Prema riječima načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana sve je spremno za nedjeljno najmasovnije druženje lovaca i ribolovaca u Republici Srpskoj.

„Gradsko kupalište „Bjeline“ je spremno da ugosti veliki broj ekipa u takmičarskom dijelu, ali i one koje će revijalnim nastupom uveličati ovu manifestaciju“, istakao je Sakan.

Opština Kotor Varoš je obezbijedila pivo za sve posjetioce, a najuspješnijim ekipama načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan uručiće nagrade, pehare i diplome.

Zbog činjenice da vlada veliko interesovanje za ovu manifestaciju neophodno je da svi koji žele učestvovati u takmičarskom dijelu na vrijeme prijave ekipu i rezervišu mjesto na kupalištu „Bjeline“. Kontakt osoba je Slobodan Petrović (065/516-999).

"Kotorvarošku kotlićijadu" organizuje opština uz podršku ribolovačkih i lovačkih udruženja sa područja ove lokalne zajednice.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…