Taksi ”Mica” pobjednik Vaskršnjeg turnira u Grabovici

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.05.2016. 21:24

Loše vremenske prilike nisu spriječile organizatore tradicionalnog Vaskršnjeg turnira "Grabovica 2016" da održe tradiciju i ovaj turnir uspješno privedu kraju. Prvo mjesto osvojila je ekipa Taksi Mica / Milano, drugo mjesto je pripalo ekipi iz Maslovara a treća je bila ekipa Milež gradnja.

Najbolji strijelac turnira sa 10 postignutih golova bio je Stefan Kršić iz ekipe Milež gradnja, najbolji golman Vojin Bubić iz ekipe Maslovare a najbolji igrač Aleksandar Vučić iz pobjedničke ekipe. 

"Zahvaljujemo se svim učesnicima turnira i sudiji koji je svoj posao odradio na profesionalan način. Nadam se da ćemo se vidjeti i sledeće godine u većem broju i da će nas vremenske prilike poslužiti" - riječi su Bojana Đekanovića, organizatora turnira.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…