Tešić sa italijanskim ambasadorom o potencijalima Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.03.2018. 08:08

Direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj opštine Kotor Varoš Predrag Tešić učestvovao je danas u Prnjavoru na debati sa ambasadorima u okviru projekta “Lokalna zajednica prEUzima inicijativu” koji je pokrenula Kancelarija specijalnog predstavnika EU u BiH.

– Upoznao sam italijanskog ambasadora Nikolu Minasija sa projektima italijanskih investitora u Kotor Varošu i pozvao ga da posjeti našu opštinu – rekao je Tešić i podsjetio da tri kompanije iz Italije posluju u Kotor Varošu.

U okviru projekta “Lokalna zajednica prEUzima inicijativu” u 15 lokalnih zajednica biće održane javne debate o ulozi lokalne zajednice i izazovima i mogućnostima koje nudi proces pristupanja Evropskoj uniji.

Četvrta debata pod nazivom “Evropska unija u posjeti lokalnim zajednicama” održana je danas u Prnjavoru. Domaćini su bili šef Delegacije Evropske unije u BiH Lars Gunar Vigemark i italijanski ambasador Nikola Minasi, te stručnjaci za socio-ekonomski i održivi razvoj iz BiH, Srbije i Hrvatske.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…