Tokom vikenda odstrijeljeno nekoliko divljih svinja kapitalaca

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.11.2016. 14:55

Sve sekcije u LU “Uzlomac” veoma su aktivne posljednjih nekoliko vikenda, a njihovi članovi odstrijelili su nekoliko divljih svinja kapitalaca.

Lovačka grupa "Slatki greh" tj. lovci sa Gloga i njihov član Dragan Bunić odstrijelio je danas divlju svinju tešku oko 120 kilograma. Njihov vjerni pratilac, lovački pas Žućo na tri noge je dokazao da je lov bez njega nezamisliv. 

Lovačka grupa “Kordača” sekcije Vrbanjci odstrijelila je vepra kapitalca teškog 150 kilograma.Vrijedan trofej ulovljen je u reviru Kordača, a nepogrješiv strijelac bio je Slaven Đurić. U odstrelu kapitalca veliku ulogu odigrali su vrhunski psi Capi i Viki, koji su olakšali posao Đuriću.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…