Tradicionalni Vaskršnji turnir u malom fudbalu ´Grabovica 2017´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.04.2017. 08:44

Ekipe za tradicionalni Vaskršnji turnir u malom fudbalu ´Grabovica 2017´ mogu se prijaviti do 14. aprila kada će se održati i izvlačenje parova. Turnir će se igrati po sistemu 5+1, a kotizacija za isti iznosi 70,00 KM. Početak turnira zakazan je za 15. april u 18 časova, dok se polufinale i finale igraju 16. aprila od 17 časova.

"Očekujem učešće velikog broja ekipa, i ovom prilikom zahvaljujem se svim sponzorima koji su pomogli u organizaciji turnira", rekao je Bojan Đekanović, predsjednik savjeta i organizacionog odbora turnira. 

Parovi će biti  određeni žrijebom koji će se održati u sportskoj dvorani u Kotor Varošu, 14. aprila u 19 časova .  Uz bogat nagradni fond, učesnike turnira očekuju i nagrade za najboljeg igrača, golmana i strijelca turnira.

Sve dodatne informacije možete dobiti na sljedeće brojeve telefona: Bojan- 065/761-374 i Dragan- 065/059-644.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…