Tradicionalno druženje lovaca u Maslovarama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.02.2016. 12:36

Lovačko Udruženje "Jelovka" iz naselja Maslovare u Kotor Varošu organizovalo je tradicionalnu lovačku večeru, kojoj je prisustvovalo više od 300 lovaca i gostiju.

Predsjednik "Jelovke" Slobodan Župljanin odao je priznanje svima koji su doprinijeli razvoju udruženja u proteklih 26 godina. 

"Naše aktivnosti prošle godine bile su usmjerene na uzgoj i zaštitu divljači", rekao je Župljanin i dodao da ovo udruženje obavlja značajnu i odgovornu funkciju. 

Na 26. lovačkoj večeri dodijeljene su zahvalnice, diplome i plakete pojedincima i kolektivima za doprinos u razvoju lovstva. 

Za najbolju sekciju u okviru Udruženja "Jelovka" proglašena je sekcija "Liplje", dok je najbolja lovna grupa "Spori" iz Maslovara. 

Lovačkoj večeri prisustvovali su dosadašnji predsjednik Lovačkog saveza Republike Srpske Vukašin Vojinović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…