Treća automatska autopronica u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2016. 09:26

Vozači od danas imaju na raspolaganju još jednu automatsku autopraonicu, koja počinje sa radom u naselju Ripište kod kafe bara “Music”.

– Prateći potrebe naših stalnih mušterija unaprijedili smo svoje usluge i od sutra će vozačima na raspolaganju biti autopraonica 24 časa. Prvi dan poklanjamo besplatno pranje, a i ubuduće će kompletna autokozmetika, magične krpe i drugi rekviziti biti gratis – rekao je za vlasnik Ranko Bukvić Cile.

Na području grada rade još dvije automatske autopraonice – u sklopu poslovnog centra “Bor petrol” i u blizini autoservisa “Moma”.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…