Treće mjesto za OŠ „Sveti Sava“ na regionalnom kviz takmičenju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.12.2017. 15:21

Na održanom regionalnom kviz takmičenju „MISLI MINE“ u Prnjavoru, u vrlo jakoj konkurenciji između osam ekipa banjalučke regije Crvenog krsta, ekipa Podmlatka Crvenog krsta osnovne škole „Sveti Sava“ Kotor Varoš zauzela je treće mjesto.

Ekpa u sastavu: Gavrić Ana, Kuzmić Anđela i Popović Tamara, sa nastavnicom Katana Dijanom su pokazali zavidno znanje. Prvo mjesto osvojila je ekipa banjalučkog Crvenog krsta, a drugo ekipa Crvenog krsta Gradiška.

Crveni krst čestita našim mališanima na plasmanu kao i organizatoru regionalnog kviz takmičenja „Misli mine“ kolegama iz Crvenog krsta Prnjavor na njihovom trudu da takmičenje protekne besprejkorno.

Izvor: KVDanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…