Tri bronze sa prvenstva BiH u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.10.2018. 08:05

Džudisti kotorvaroške Mladosti osvojili su tri medalje na prvenstvu BiH za mlađe seniore održanom u Vogošći na kojem je naš klub nastupio sa četvoro takmičara.

Sva tri odličja su bronzana, a osvojili su ih Selene Varošić u kategoriji do 63, Sara Marić u konkurenciji iznad 78 i Stefan Pejaković u kategoriji iznad 100 kilograma.

Paralelno sa šampionatom BiH održan je i turnir za mlađe kategorije na kojem je Mladost nastupila sa 19 takmičara i osvojila 12 medalja. Najsjanija odličja zasijala su oko vrata poletarke Lare Višnjić i kadetkinje Sare Marić.

Srebrne medalje osvojile su poletarke Anja Smiljić i Jovana Popović, mlađi pionir Kristijan Višnjić i stariji pioniri Anastasija Dragojević i Darija Danilović.

Bronzanim medaljama okitili su se poletarka Milica Zvijerac, mlađa pionirka Dajana Dragojević i stariji pioniri Milan Kovačević, Tea Marković i Anastasija Milić.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…