Trijumf ekipe ´Euros osiguranje´ u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.08.2018. 08:20

Trijumfom ekipe ´Euros osiguranje´ u konkurenciji seniora završen je turnir u odbojci na pijesku "Kotor Varoš 2018".

Srđan Kojadinović, Vlade Drašković i Rajko Kecman su na putu do titule bili superiorni u grupnoj fazi, da bi sa dvije pobjede u polufinalu protiv ekipe "Naša kafanica/Astra" (2:0) i u finalu protiv "Frizerskog salona Pariz" (2:1) sasvim zasluženo osvojili prvo mjesto.

Za najbolјeg igrača turnira proglašen je član pobjedničke ekipe Vlade Drašković, koji nije krio zadovolјstvo organizacijom turnira.

"Turnir je organizovan na najvišem nivou i sve čestitke upućujem organizatorima, koji se iz godine u godinu trude da ovu manifestaciju podignu na još veći nivo, što bi trebao da bude primjer ostalim odbojkaškim sredinama u Republici Srpskoj", rekao je Drašković.

Prvo mjesto u konkurenciji seniorki je osvojila ekipa "Pekara Obeliks", koja je u finalnoj utakmici poslije velike borbe savladala "OK Kotor Varoš".

Za najbolјu igračicu turnira proglašena je članica pobjedničke ekipe Dijana Kalamanda.

"Nijanse su odlučile da na kraju slavimo na smotri odbojke koja postaje prepoznatlјiva po kvalitetu i organizaciji ne samo u Kotor Varošu, nego i u Republici Srpskoj", istakla je Kalamanda.

Za najmlađe članice Odbojkaškog kluba "Kotor Varoš" je organizovan Festival odbojke, a najviše uspjeha su imale djevojke iz ekipe "Drijemašice" u pionirskoj konkurenciji, a kod mlađih pionirki trijumfovala je ekipa "Kotor Varoš".

Diplome, medalјe, pehare i novčane nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručili su mačelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, član Upravnog odbora Odbojkaškog saveza Republike Srpske /UO OSRS/ Slobodan Petrović i direktor JU "Centar za kulturu, sport i informisanje" Dragan Zelјković.

"Šesto izdanje tradicionalnog turnira u Kotor Varošu je okupilo vrhunske igrače odbojke na pijesku iz Slovenije, Srbije i Republike Srpske, što je potvrda odličnog rada i entuzijazma lјudi iz organizacionog odbora", istakao je član UO OSRS Slobodan Petrović.

Turnirom u odbojci na pijesku, uz učešće 18 ekipa u dvije kategorije, je završeno Kotorvaroško sportsko lјeto, koje su zajednički organizovali opština Kotor Varoš i JU "Centar za kulturu, sport i informisanje".

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…