Trijumf pekare Obeliks u pionirskoj konkurenciji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.06.2016. 20:23

U konkurenciji dječaka rođenih 2001/03 godište učestvovalo je 9 ekipa i nakon pravog fudbalskog maratona sasvim zasluženo je sa četiri pobjede trijumfovala pekara Obeliks.

Trifković, Pucarević, Žarić i ostali su u utakmicama za plasman nadvisili ekipe Auto otpad Sloga i Eli bar, koje su na kraju završile na drugom, odnosno trećem mjestu. Pehar i novčana nagrada za prvoplasiranu ekipu, kao i nagrada za drugoplasirani pionirski sastav biće uručene u srijedu na finalnoj večeri.

Utakmicama u grupama B i D počeo je turnir preduzeća i javnih ustanova. U grupi B prva dva mjesta su osvojile ekipe Sim Tehnik 1 i Sim Tehnik 2, čime su najavili kandidaturu za najviši plasman. Tri ekipe u grupi D su imale po pobjedu i poraz, a plasman u četvrtfinale su izborili „opštinari“ i „Dermalovci“, koji su imali bolju gol razliku od „vatrogasaca“.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…