Trotoari u Obodniku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.06.2018. 08:02

Izvođač radova ´Planum´ iz Teslića završio je radove na izgradnji trotoara od kafe bara ´Ti amo´ prema školi i domaćinstvima koja se nalaze na ovoj dionici puta. Ovaj projekat finansiran je iz sredstava opštine Kotor Varoš i dio je većeg projekta koji provodi UNDP pod nazivom ´Jačanje uloge mjesnih zajednica´ a uz pomoć Vlada Švicarske i Švedske.

"Realizacijom ovog projekta unaprijeđena je bezbjednost djece u saobraćaju, posebno one koja pohađaju osnovnu školu" - izjavila je Snežana Mirković, predsjednik Savjeta MZ Obodnik i sekretar SO Kotor Varoš i dodala da će se uskoro raditi dodatni sadržaji na školskom igralištu u ovoj mjesnoj zajednici.

Pored ovih projekata realizovaće se i projekat "Bezbjedna djeca - srećni roditelji" koji je osmislila grupa mladih u saradnji sa Mjesnom zajednicom Obodnik a koji je odobren u sklopu javnog poziva Fondacije "Mozaik" i Omladinske banke Kotor Varoš.

"Planiramo ograditi igralište za djecu predškolskog uzrasta koje je smješteno u dvorištu zgrade Mjesne zajednice, nabaviti klupe za odmor i napraviti kreativni dio za mališane u kojem ćemo smjestiti novi mobilijar koji će mještani napraviti sami" - dodala je Snežana Mirković.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…