Turistička promocija manifestacija opštine Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.03.2017. 09:50

Odjeljenje za privredu opštine Kotor Varoš poziva sva pravna i fizička lica da prijave manifestacije koje tradicionalno organizuju ili planiraju da organizuju na području lokalne zajednice kako bi se uvrstile u „Kalendar manifestacija za 2017. godinu“.

Ukoliko želite da se i Vaša manifestacija nađe u „Kalendaru manifestacija za 2017. godinu“ potrebno je da nam dostavite:

* Ime organizatora

* Istorijat Manifestacije

* Plan organizovanja za 2017. godinu

„Kalendar manifestacija za 2017. godinu“ je jedna od aktivnosti Odjeljenja za privredu na polju turističke promocije naše opštine. Manifestacije koje uvrstimo u Kalendar će biti adekvatno promovisane, a organizatorima će biti lakše da obezbijede finansijska sredstva. Vaš spisak manifestacija možete slati na e mail: milijanaglamocak@opstinakv.org ili dostaviti na protokol opštine sa naznakom „Kalendar manifestacija“.

Rok za prijavu je: 10.03.2017. godine do 15:00 časova.

Sve dodatne informacije možete dobiti i na br. tel: 051/784-230, lok 105.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…