Turnir veterana u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.09.2018. 11:46

Kotor Varoš će 29. septembra biti domaćin prestižnog turnira fudbalskih veterana na kojem će učestvovati ekipe iz Slovenije, Srbije i Republike Srpske.

Na 2. Međunarodnom turniru prijateljstva „Kotor Varoš 2018“ učestvovaće veterani iz Kranja, Apatina, Sokobanje, Stare Pazove, Prijedora i Kotor Varoša.

U organizacionom smislu sve je spremno za dolazak gostiju i njihov boravak u Kotor Varošu.

„Ugostićemo preko 50 gostiju iz Slovenije, Srbije i Republike Srpske, ali i brojne fudbalske radnike koji su pružili nesebičnu podršku našem dosadašnjem radu“, istakao je Aleksa Vučanović, potpredsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije.

Kapiten fudbalskih veterana iz Sokobanje Goran Frankulović u prvi plan ističe druženje i razmjenu iskustava svih učesnika.

„U Kotor Varoš dolazimo prvi put, ali sudeći po našim dosadašnjim druženjima u Apatinu i Sokobanji očekujem da prijateljstva dodatno učvrstimo, a u takmičarskom dijelu neka pobijedi najbolji“, rekao je Frankulović.

Predsjednik Udruženja rekreativaca iz Apatina Radovan Miladinović najavljuje bolje izdanje Apatinaca nego na prošlogodišnjem turniru.

„Znamo da nas očekuju dvije utakmice u grupi, a nakon toga borba za plasman, što iziskuje maksimalan angažman naše ekipe da se predstavimo u što boljem svjetlu kotorvaroškoj publici“, poručio je Miladinović.

Ekipe iz Kranja, Apatina, Stare Pazove i Sokobanje dolaze u petak u Kotor Varoš, dok će veterani Radnika iz Urija doći u subotu pred početak turnira.

Međunarodni turnir prijateljstva „Kotor Varoš 2018“ zajednički organizuju Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije i opština Kotor Varoš.

Sve utakmice igraju se u sportskoj dvorani u subotu 29. septembra sa početkom u 14.00 časova.

Ulaz je besplatan za posjetioce u sportskoj dvorani, a za sve njih obezbijeđeno je i točeno pivo tokom trajanja turnira. Šest ekipa će biti raspoređeno u dvije grupe, a nakon toga će prvoplasirani sastavi iz grupa igrati za prvo mjesto, drugoplasirani za treće, a trećeplasirani za peto mjesto.

Za sve ekipe su obezbijeđeni pehari, diplome i oficijelne majice turnira.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…