U Čelincu održan šahovski turnir, Kotorvarošani solidni

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.07.2016. 09:29

Povodom krsne slave opštine Sabora svetog arhangela Gavrila u nedjelju je u Čelincu održan šahovski turnir. Organizator turnira bio je ŠK „Čelinac“, pokrovitelj opština Čelinac, a domaćin hotel „Turist“. Na turniru je učestvovalo 25 takmičara, među kojima 10 članova ŠK „Kotor Varoš".

Nakon devet odigranih kola, za pobjednika turnira je proglašen Goran Đurić iz Kneževa sa 8 poena. Drugo mjesto je osvojio Miloš Vujičić iz Čelinca sa 6. poena, koliko imaju i Goran Aleksić (Kneževo) na trećem, Ljubo Aleksić (Čelinac) na četvrtom, Zoran Đurić (Kneževo) na petom i Slobodan Tešić (Kotor Varoš) na petom mjestu.

Najuspješnijim učesnicima turnira od prvog do petog mjesta načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković je uručio nagrade i diplome. Nagrađen je i najbolji omladinac Dragan Stanković (ŠK “Kotor Varoš").

U srijedu – 27. jula kotorvaroški šahisti će učestvovati na petom međunarodnom šahovskom turniru „Šiprage-Luka 2016“. Pokrovitelj turnira je Fondacija „Luka“. Turnir se održava u sklopu predivnog ambijenta domaćina PJ Ribnjak na lokalitetu Kerle – Šiprage.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…