U školskim klupama 96 prvačića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.09.2017. 14:43

U Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Kotor Varošu u novu školsku godinu upisano je 96 prvačića.

Od 170 učenika koji su završili deveti razred u svim školama, njih 123 nastaviće školovanje u Srednjoškolskom centru “Nikola Tesla” u ovom gradu.

U centralnoj osnovnoj školi “Sveti Sava” u Kotor Varošu i četiri područne škole izvršene su neophodne pripreme za početak nastave.

Direktor škole Slađana Šubara rekla je Srni da je broj upisanih prvačića isti u odnosu na prethodnu školsku godinu.

“Ove godine imamo identičan broj upisanih prvačića u centralnoj osnovnoj školi, koji su raspoređeni u četiri odjeljenja”, dodala je Šubara.

Zahvaljujući saradnji sa resornim ministarstvom i ove godine će besplatne udžbenike dobiti učenici prvog i drugog razreda, kao i odlični učenici iz porodica sa četvoro i više djece.

Nastava u novoj školskoj godini počela je danas u tri centralne osnovne škole – Kotor Varoš, Maslovare, Šiprage.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…