U Kotor Varošu uskoro gostovanja najpoznatijih pozorošnih glumaca iz Srbije

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.07.2016. 18:15

JU "Centar za kulturu, sport i informisanje" prilikom nedavnog gostovanja beogradskih glumaca Milana Kalinića i Srđana Ivanovića, koji su izveli predstavu „Ko je ovdje idiot?“, uspostavio je saradnju sa firmom „Yugoart“ koja se bavi organizovanjem različitih vidova kulturnih programa.

Ovom prilikom potisan je i sporazum o saradnji, zahvaljujući kojem će Kotorvarošani u narednom periodu moći uživati u gostovanjima najpoznatijih pozorošnih glumaca iz Srbije, što će značajno uticati na poboljšanje pozorišnog repertoara u našem gradu.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…