U nedjelju parastos za stradale srpske borce u Vigošti

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.08.2016. 15:14

U nedjelju 14. avgusta sa početkom u 11:00 časova u Vigošti kod Kotor Varoša biće služen parastos srpskim borcima, koji su tragično stradali u tom mjestu.

U Vigošti je stradalo 14 srpskih boraca koji su ubijeni u zasjedi u ovom mjestu, a ranjeno je  isto toliko njihovih saboraca.

Prilikom napada na kombi u kojem su se nalazili borci, koji su se sa smjene vraćali kućama, mučki iz zasjede su ubijeni: Miroslav Pešević, Budimir Kuzmić, Obrad Đukić, Slobodan Vučanović, Milorad Narić, Spomenko Dubočanin, Veseljko Šebić, Nedeljko Čupić, Vlado Božičković, Radovan Lujić, Miroslav Tepić, Zoran Vasiljević i Zoran Malijević, dok je kasnije od posljedica ranjavanja preminuo Vjekoslav Smiljić.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…