U prodaji novi broj ´Kotorvaroških novina´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 31.05.2016. 08:33

Novi broj „Kotorvaroških novina“ za mjesec maj, sa aktuelnim i zanimlјivim sadržajima sa područja naše opštine od danas možete kupiti na kioscima Minutica.

Izdavač je JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, a broj je štampan u 500 primjeraka i isporučen je na adrese privrednih i političkih subjekata, javnih ustanova i građana koji su se predplatili.

Kotorvaroške novine su upisane u registar javnih glasila pod rednim brojem 205, rješenjem koje je 1997. godine izdalo tadašnje Ministarstvo informisanja Republike Srpske, i od tada JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ jedina ima pravo na njihovo izdavanje.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…