U saobraćajnoj nesreći poginula šezdesetpetogodišnja žena

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.02.2017. 10:17

Šezdesetpetogodišnja žena iz Kotor Varoša čiji su inicijali Ž.T. poginula je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Teslić, kada je automobil "pežo" kojim je upravljalo lice iz Laktaša čiji su inicijali O.T. sletio sa kolovoza.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 20.00 časova u mjestu Zabrđe, opština Kotor Varoš, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka. 

Vozač "pežoa" i saputnici čiji su inicijali S.Ć. /26/ i jedanaestogodišnja djevojčica zadobili su povrede, a medicinska pomoć im je ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci. 

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo. 

Srna nezvanično saznaje da je poginula Živka Trivunović. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…